E-mailings versturen met SOTAQ

E-mail nieuwsbrieven waren nog nooit zo makkelijk.

Natuurlijk wilt u uw klanten en relaties op de hoogte houden van uw recente activiteiten. Maar dat wilt u ook op een gemakkelijke manier, en om die reden hebben we een e-mailing module ontwikkeld die naadloos in onze systemen past.
Zo werkt u vanuit hetzelfde systeem, en zijn veel functies standaard al geïntegreerd.

Contactbeheer

E-mailing module - contacten beherenE-mailings versturen begint met het opbouwen van contactlijsten. Onze module ondersteunt meerdere lijsten, en ook zijn "dynamische lijsten" mogelijk, bijvoorbeeld "alle klanten die in de laatste 6 maanden een bestelling geplaatst hebben".
Zodra u de e-mailing module in uw SOTAQ website heeft, kunt u élk contactformulier gebruiken om de website bezoeker te vragen of deze één of meerdere soorten mailings wil ontvangen. Zo zorgt u sneller voor een gevulde contactlijst om uw mailings naartoe te versturen.
Uiteraard is het ook mogelijk om contacten te importeren en te exporteren, en kunnen we externe systemen koppelen.

Mailings & edities

E-mailing module - content beherenVoor elk soort mailing kunnen we een sjabloon opleveren, die de look&feel van uw mailing bepalen. Voor elk soort mailing kunt u vervolgens zelfstandig edities aanmaken, oftewel de feitelijke e-mails die u naar uw contacten gaat versturen.
U kunt daarbij kiezen of u de gehele e-mail zelf wilt opmaken, of u met meerdere "nieuwsbrief artikelen" werkt. In elk geval heeft u de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en hyperlinks aan te maken. Afbeeldingen die u reeds had geupload in het systeem voor gebruik in bijvoorbeeld een nieuws artikel, kunt u vanuit de media bibliotheek naadloos hergebruiken voor uw mailing.

Statistieken & rapportage

E-mailing module - PDF rapportageEén van de paradepaardjes van onze e-mailing module: een kant-en-klare rapportage van uw e-mailing resultaten in PDF formaat. Deze kunt u zelf downloaden vanuit ons systeem, en kan direct geprint worden voor bijvoorbeeld een overleg.
Vanwege privacy plaatsen we zo'n rapportage niet op onze website, maar uiteraard sturen we u graag een rapport toe. Neem daarvoor contact op.

Maatwerk

Voor vele klanten hebben we maatwerk gerealiseerd in de vorm van modules die de inhoud van een e-mailing vooraf aanmaken op basis van bijvoorbeeld nieuwsberichten, een agenda of webshop aanbiedingen. Dit kan u veel tijd besparen, en zorgt voor een consequente indeling van uw mailings.