"Koppelingen maken" is our middle name

Uw systemen netjes geïntegreerd

Het maken van koppelingen tussen verschillende systemen is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Bij SOTAQ zijn we gespecialiseerd in het maken van koppelingen tussen onze eigen systemen en die van derden. Er zijn zelfs klanten die onze expertise hebben ingezet voor het maken van koppelingen tussen meerdere externe systemen.
Waarom? Omdat we er goed in zijn, en omdat we begrijpen dat koppelingen flexibel moeten zijn om hun leeftijd te vergroten. En daarmee kosten te verlagen.

Payment Providers

Betalingen accepteren op uw website kan uitsluitend via Payment Service Providers (PSP's). Dit kan het systeem zijn van uw eigen bank, maar liever kiezen wij over het algemeen voor onafhankelijke derde partijen.
We hebben in het verleden koppelingen opgezet met Ogone, ICEPAY en Mollie. Werkt u liever met een andere Payment Provider? Geen probleem, we hebben altijd interesse in het toevoegen van PSP's aan onze portfolio.

CRM, ERP, boekhouding en andere bedrijfskritische systemen

In veel gevallen is het efficiënt of zelfs noodzakelijk om met uw bedrijfskritische systemen te koppelen. Vaak is dit een prijzig onderdeel van uw automatisering. Bij SOTAQ hebben we ervaring in het maken van koppelingen met diverse "grote" systemen, waaronder Exact, Multivers, SAP, Salesforce en Minox.
We werken bij voorkeur op basis van webservices vanwege de schaalbaarheid en mogelijke terugkoppelingen.

SMS gateways

Indien u vanuit uw website, webshop of andere toepassing SMS berichten wilt kunnen versturen, kunnen we u snel verder helpen. Het versturen van SMS berichten is (afhankelijk van de provider) zeer eenvoudig en hebben we in het verleden gebruikt voor klanten t.b.v. verzendbevestigingen, password policies en marketing acties.

Maatwerk

Staat het systeem waarmee u moet koppelen niet hierboven op deze pagina? Geen probleem. "Koppelingen maken" is our middle name.