Meerdere websites of talen met
SOTAQ WebPoint® CMS

We zijn goed in alles waar "multi" voor staat

Multi-site, multi-language, multi-channel. Zodra er "multi" voor staat, zijn wij er goed in. Omdat we verder kijken, en omdat we van flexibiliteit en efficiëntie houden.

Meerdere talen

Wanneer u internationaal zaken doet, zult u uw website ongetwijfeld in meerdere talen willen publiceren. Het CMS systeem van SOTAQ is hiervoor perfect: alle content is namelijk per definitie meertalig opgebouwd. U kunt dan ook zelf kiezen of u een 1-op-1 vertaling van uw website wilt, of dat u voor elke taal een andere website variant neerzet.
Als uw vertaalbureau het bestandsformaat XLIFF kan ondersteunen, is het zelfs mogelijk om uw website semi-automatisch te laten vertalen!

Meerdere websites

Als uw organisatie meerdere websites heeft, is de kans groot dat u hiervoor ook meerdere CMS systemen heeft. De kans is ook groot dat u dezelfde content (zoals algemene bedrijfsinformatie) dan ook meerdere malen moet invoeren.
Het CMS van SOTAQ is bij uitstek geschikt om meerdere websites mee te beheren. In samenspraak bepalen we welke content gedeeld kan worden, en welke specifiek voor een bepaalde website zijn. Uiteraard kunt u deze indeling in een later stadium altijd nog aanpassen. Eén ding is zeker: u heeft slechts één CMS om mee te werken, ongeacht het aantal websites. We hebben klanten met 2 tot en met meer dan 50 (!) websites.

Content delen

Als u meerdere websites heeft, zult u hoogstwaarschijnlijk gedeelte content willen hanteren. Oftewel, content die u slechts één keer opmaakt, en op meerdere websites wordt gebruikt. Zelfs de website layout kan compleet verschillen, de inhoud blijft gelijk en wordt hergebruikt.

Multi-channel

Meerdere kanalen klinkt ingewikkeld, maar wil niets meer zeggen dan dat u uw website kunt publiceren voor meerdere soorten media. Een aparte website voor mobiele apparaten kan al zo'n extra kanaal zijn, maar we hebben ook ervaring in het publiceren van content naar bijvoorbeeld een DTP bestand t.b.v. drukwerk.