Modulaire uitbreidingen in
SOTAQ WebPoint® CMS

Functionaliteiten in een handomdraai

Een krachtig onderdeel van ons CMS is dat we op modulaire wijze toevoegingen kunnen doen aan uw website en CMS, zonder dat het basissysteem hiervoor moet worden aangepast. Dit heeft als zéér groot voordeel dat u altijd voorzien wordt van de meest recente versie van ons CMS. We maken dus nooit aanpassingen die ervoor zorgen dat uw systeem niet meer kan worden geupdate.

Formulieren

De enige module die standaard bij elke implementatie van ons CMS wordt opgeleverd, is de interactieve formulieren module. Met deze module kunt u zelfstandig formulieren op uw website aanmaken en beheren. Of het nu gaat om een eenvoudig contactformulier, het inschrijven op een nieuwsbrief of een ingewikkelde enquete, u kunt het helemaal zelf.
Naar keuze kan een ingevuld formulier worden gemaild naar uw organisatie, en/of kan deze worden opgeslagen in een database die later kan worden geëxporteerd naar Excel.

Nieuws

De nieuwsmodule is ons meest ingezette additionele module, want vrijwel elke website heeft baat bij het vermelden van recente ontwikkelingen bij uw organisatie. Per nieuwsbericht geeft u een titel, publicatiedatum en tekst op. Het nieuwsbericht wordt vervolgens automatisch gepubliceerd op de opgegeven publicatiedatum, en wordt automatisch getoond op de respectievelijke locaties (homepage, laatste nieuws & archief).
Aanvullende maatwerk functionaliteiten zoals een verloopdatum, afbeeldingweergave en een geautomatiseerd maand-archief zijn eenvoudig (en dus kostenefficiënt) door ons te realiseren.

Veelgestelde vragen

Of u 10 veelgestelde vragen heeft of 1000, met onze FAQ ("Frequently Asked Questions") module kunt u deze vraag/antwoord combinaties eenvoudig beheren. Naar uw keuze (en aantallen) kunnen de vragen worden gerubriceerd zodat ze eenvoudig terug te vinden zijn voor zowel uw medewerkers als ook uw website bezoekers.

Agenda

Als u een publieke agenda wilt publiceren, is de agenda module ideaal. Door datum(s), titel, locatie en omschrijving op te geven wordt automatisch op de website een lijst gepubliceerd met de aankomende evenementen. Evenementen in het verleden worden automatisch in het archief geplaatst, en eventueel zijn uw evenementen op uw homepage zichtbaar. En dat met slechts één keer invoeren per evenement!

Zoeken

Indien u veel content op uw website heeft, kan de zoekmodule uitkomst bieden voor uw website bezoekers. Afhankelijk van uw wensen kan er gezocht worden op de content die u doorzoekbaar wilt laten zijn, eventueel uitgebreid met rubricering en thesauri.

Sitemap

De sitemap module wordt ingezet voor zowel grote websites als ook websites die gebruik willen maken van Google Sitemaps. Grote websites kunnen voordeel behalen uit de sitemap module doordat de bezoeker snel de volledige structuur van uw website kan zien, en zo sneller bij specifieke content uit kan komen.
Google Sitemaps is een tool van Google die het voor uw website mogelijk maakt om aan te geven wélke pagina's belangrijk en/of recent zijn.

Maatwerk

Door de modulaire opbouw van ons systeem kunnen we allerlei soorten modules ontwikkelen op basis van uw specifieke wensen. Doordat we reeds honderden modules hebben ontwikkeld, hebben we uitgebreide ervaring en kunnen we voor u een passende oplossing neerzetten die zo kostenefficiënt mogelijk is.