Onze partners

Want schoenmaker, blijft bij uw leest

Payment Providers

Wanneer u betalingen wilt kunnen incasseren via uw website, zult u gebruik moeten maken van een zogenoemde Payment Provider. De website zal met de back-office van zo'n Payment Provider moeten koppelen om betalingen mogelijk te maken.
SOTAQ heeft kant-en-klare koppelingen ontwikkeld voor onderstaande Payment Providers. Uiteraard zijn andere koppelingen ook mogelijk, welke we graag voor u ontwikkelen.

E-mailings

SOTAQ heeft er bewust voor gekozen om het versturen van e-mailings niet zelf te doen, maar uit te besteden aan gespecialiseerde partijen. Vervolgens hebben we ons CMS voorzien van een module die kan "praten" met deze systemen. U merkt verder vrij weinig van het onderliggende systeem, u maakt uitsluitend gebruik van de functionaliteiten die we in onze module ter beschikking hebben gesteld.

Rapportages & business intelligence

Onze in-house ontwikkelde systemen kunnen standaard basisrapportages in Excel formaat bieden, en voor de e-mailing module is er standaard een (management) rapportage in PDF formaat.
Bij alle websites die we opleveren hebben we standaard Google Analytics geïntegreerd. Dit gratis programma van Google biedt u meer dan voldoende mogelijkheden om te meten waar uw nieuwe website scoort, of waar nog verbeterpunten liggen.
Voor klanten die meer behoefte hebben aan rapportages, analyses en business intelligence, bieden we in samenwerking met Digit Control het pakket Levade Information Suite aan voor zowel desktop als web-based omgevingen.

Project management

Voor grote en doorlopende projecten zoals de Preventiewinkel van Interpolis werken we samen met Aquila als projectmanagement partner.