Uw website optimaal met
SOTAQ WebPoint® CMS

Kies voor betrouwbaarheid & flexibiliteit

Met ons in-house ontwikkelde content management systeem bouwden we reeds meer dan 200 implementaties voor zeer tevreden klanten. Met name de flexibiliteit waarmee we specifieke wensen kunnen op kostenefficiënte wijze kunnen realiseren kan op waardering rekenen. Op deze pagina geven we u een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden die ons pakket u kan bieden.

Optimale positionering in zoekmachines zoals Google

Een goede positionering in Google is natuurlijk belangrijk voor uw organisatie. Ons CMS biedt u allerlei tools en opties om "Search Engine Optimalisation" (SEO) een stuk gemakkelijker en efficiënter te maken.
Leer meer over zoekmachine optimalisatie »

Implementatie

Ons CMS is geen kant-en-klaar pakket, maar een systeem die de meest voorkomende functionaliteiten als bouwblokken bevat. Als we voor u de ideale oplossing gaan maken, gebruiken we deze bouwblokken en eventueel wat maatwerk om de gewenste functionaliteit te realiseren. Zien welke websites we hebben gerealiseerd? Bekijk onze referenties »

Beheer van uw website

Ons CMS is écht eenvoudig in het dagelijkse gebruik. Een training is veelal niet nodig, en u kunt vrijwel alle aspecten van uw website zelf aanpassen. Ook de (menu) structuur en losse kleine tekstjes, u kunt het allemaal zelf.

Zelf interactieve formulieren maken

Formulieren op uw website maakt u eenvoudig zelf met onze formulierenmodule. U kunt zelf bepalen welke velden u gebruikt, en welke verplicht zijn. Ingevulde formulieren worden per e-mail verzonden en/of opgeslagen in een (exporteerbare) database.

De media bibliotheek: beheer van afbeeldingen, documenten, video's, etc

In elke oplevering van ons CMS leveren we een media bibliotheek: een plek waar u uw bestanden kwijt kunt in een mappenstructuur. Deze bestanden kunt u vervolgens elders in de website gebruiken.

Publiceren en versiebeheer

Standaard zijn alle webpagina's, afbeeldingen etc voorzien van een publicatiemechanisme. Hiermee kunt u wijzigingen wel bewaren, maar nog niet publiceren. Oftewel u werkt met een conceptversie van bijvoorbeeld de webpagina. Pas na een expliciete publicatie van de webpagina wordt de nieuwe content op de website gepubliceerd, en wordt een aparte versie aangemaakt in de historie.

Rechten en autorisaties

Heeft u veel gebruikers? Buiten het feit dat ons CMS geen licentiekosten per gebruiker heeft, is ons CMS heel geschikt voor grotere aantallen gebruikers. Door een krachtig rechtensysteem kunnen we precies bepalen welke gebruikers of groepen toegang hebben tot bepaalde content.

Modules

Door de modulaire opbouw van ons CMS kunnen we velerlei soorten modules in uw omgeving plaatsen: van voorgemaakte modules tot en met complete maatwerk functionaliteiten. De basis van het CMS blijft onaangepast, zodat we u gegarandeerd kunnen blijven voorzien van de laatste updates.

Meerdere websites? Meerdere talen?

Wanneer u meerdere talen en/of meerdere websites nodig heeft, is ons CMS perfect voor u.
Lees meer op de betreffende pagina »