Goed vindbaar in zoekmachines met
SOTAQ WebPoint® CMS

Haal het maximale uit Google

Al tijdens de ontwikkeling van uw website houden we rekening met de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Bijvoorbeeld door ons te houden aan de technische standaarden.

Maar de werkelijke kracht van ons CMS komt tot zijn recht als u zélf aan de slag gaat om uw pagina's zo goed mogelijk vindbaar te maken. U kunt met ons systeem namelijk zelf bepalen welke URL's uw pagina's krijgen, welke zoekwoorden, en welke omschrijvingen.

Zoekwoorden automatiseren

Heeft u zéér veel pagina's? Dan kan het interessant zijn om te bekijken of uw zoekwoorden geautomatiseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld door de indeling in mappen, of eigenschappen die u aan uw pagina's kunt toekennen.
We leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

Betalen voor zoekresultaten met Google Adwords

Adverteren middels Google Adwords kan voor uw organisatie interessant zijn. Door de koppelingen die we kunnen maken met Google Adwords, krijgt u beter inzicht in uw resultaten en kunt u gerichter adverteren. Uiteraard kunnen we u ook ondersteunen bij het inrichten van uw campagnes.

Toch hulp nodig?

Websites optimaliseren voor zoekmachines zoals Google is niet voor niets een apart vak. We helpen u graag bij het geven van invulling aan uw optimalisaties.