Ondersteun uw klanten efficiënter met Zendesk

Méér dan een ticket systeem

Zendesk voorbeeldHet ondersteunen van uw klanten is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Sinds enkele jaren maken we bij SOTAQ gebruik van het support systeem van Zendesk. Door ons enthousiasme over dit pakket waren we al gauw bezig om Zendesk te implementeren bij onze klanten; van webshop tot software leverancier en zakelijk dienstverlener.

De flexibiliteit van Zendesk zorgt er al gauw voor dat het pakket met uw organisatie mee kan groeien, en kan inspelen op recente ontwikkelingen. De prijs daarentegen is zéér vriendelijk, zonder dat eenmalige investeringen nodig zijn. Het prijsmodel is gebaseerd op een maandelijkse prijs per support agent.

De toegevoegde waarde van SOTAQ is gebaseerd op de uitgebreide en jarenlange ervaring met het inzetten van Zendesk in allerlei soorten organisaties. U kunt zelf Zendesk uitproberen en aanschaffen, maar een naadloze integratie van Zendesk in uw organisatie is specialistenwerk. En dat doen we graag voor u.

Implementatie

Met implementatie bedoelen we vooral het configureren van gegevens en workflows zodat Zendesk zo goed mogelijk aansluit op uw organisatie en inzetgebied. Door de implementatie aan ons over te laten, kunt u de focus leggen op het inzetten van de tool in plaats van het configureren ervan.

Integratie

Reeds voor diverse klanten hebben we Zendesk gekoppeld met andere systemen, zoals ons eigen e-commerce systeem en CMS. Zendesk heeft namelijk een zeer uitgebreide API waarmee het mogelijk is om elk systeem te kunnen laten "praten" met Zendesk. Zo kan het aanmaken van tickets (ondersteuningsaanvragen) worden geautomatiseerd naar aanleiding van een ingevuld website formulier, of kunt u tickets en gegevens inzien vanuit uw klantenbestand.

Trainingen

Zendesk is niet moeilijk in het dagelijkse gebruik, maar het kan wenselijk zijn om uw team een training te geven om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren. We stemmen de training af op uw eigen team, eventueel aangevuld met documentatie als naslagwerk.